Η GROUP K.V.P. Security Services, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ / ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΕΩΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ, ΕΝΑ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

24ΩΡΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

Κεντρικός Σταθμός

Ο Κεντρικός Σταθμός ή Κέντρο Λήψεως Σημάτων Συναγερμών (ΚΛΣ), διαθέτει ένα υπερσύγχρονο σύστημα παραλαβής και επεξεργασίας δεδομένων, το οποίο είναι ειδικά μελετημένο για την συγκεκριμένη εφαρμογή.

Συγκροτείται δε από COMPUTERS, UPS, γεννήτριες και διάφορο βοηθητικό εξοπλισμό ώστε να εξασφαλίζεται η αδιάλειπτη λειτουργία του.

Με τον Κεντρικό Σταθμό αυτό συνδέονται τα συστήματα προστασίας των Πελατών- συνδρομητών της Εταιρείας μέσω κοινής τηλεφωνικής γραμμής ή μισθωμένης ευθείας και η επικοινωνία τους είναι επιτηρούμενη για λόγους προστασίας.

Ο Σταθμός δέχεται και δίνει προτεραιότητα στα εισερχόμενα σήματα συναγερμού, ενεργοποιώντας ταυτόχρονα το προσωπικό του Κεντρικού Σταθμού.

Η GROUP K.V.P. ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟΥ ΣΕ 24ΩΡΗ ΒΑΣΗ.

Ο Σταθμός είναι επανδρωμένος σε 24ωρη βάση με ειδικευμένους και άριστα εκπαιδευμένους χειριστές, παρέχοντας την δυνατότητα να γνωρίζουν ΑΜΕΣΑ τι ακριβώς συμβαίνει στις εγκαταστάσεις του Πελάτη- συνδρομητή π.χ. πυρκαγιά, διάρρηξη, διακοπή ρεύματος, κλπ..

Μερικά από τα σήματα συναγερμού και επιτήρησης που δέχεται και διεκπεραιώνει ο Κεντρικός Σταθμός είναι:

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΛΣ;

Αν δεν ειστε σίγουροι για το κατα πόσο σας εξυπηρετεί η συγκεκριμένη υπηρεσία, μιλήστε μαζί μας.

Ζητήστε Πλήρη Ενημέρωση
ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΛΣ ΕΙΝΑΙ:
  • Συναγερμός Διάρρηξης με σημειακή περιγραφή της ζώνης.

  • Συναγερμός Ληστείας με σημειακή περιγραφή της ζώνης.

  • Συναγερμός Ανίχνευσης Πυρκαγιάς με σημειακή περιγραφή της ζώνης.

  • Συναγερμός Έκτακτης Ανάγκης.

  • Έλεγχος Προγραμματισμένης Ενεργοποίησης ή Απενεργοποίησης με ένδειξη χρήστη.

  • Επιτήρηση Κρίσιμων Καταστάσεων & Παραμέτρων π.χ. πλημμύρας, ανόδου θερμοκρασίας.

  • Επιτήρηση διακοπή ρεύματος.

  • Επιτήρηση πτώσης μπαταρίας.

  • Συναγερμός παραβίασης σειρήνας / μονάδας.

  • Επιτήρηση εισαγωγής κωδικού του τεχνικού.

Στις περιπτώσεις που ο Κεντρικός Σταθμός λάβει σήματα συναγερμού, οι χειριστές του ειδοποιούν αμέσως:

- Τις αρμόδιες αρχές.

- Τον συνδρομητή ή τα άτομα που έχει ο ίδιος ζητήσει κατά σειρά προτεραιότητας.

- Ενεργοποιείται η Υπηρεσία της Άμεσης Επέμβασης εφόσον έχει συμφωνηθεί

Το 24ωρο επιχειρησιακό κέντρο, υποστηρίζεται από τα οχήματα, εξοπλισμένα με τα πλέον σύγχρονα προστατευτικά υλικά και μέσα, βρίσκεται πάντα σε διαρκή ετοιμότητα 365 μέρες το χρόνο και ανά πάσα στιγμή, ελέγχει κάθε φυλασσόμενο / προστατευόμενο σημείο και συντονίζει το Προσωπικό Ασφαλείας.

Ζητήστε Πλήρη Ενημέρωση

Ζητήστε μας Πλήρη Ενημέρωση

GROUP K.V.P. SECURITY SERVICES

Η GROUP K.V.P. αποτελεί έναν από τους πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενους παρόχους λύσεων ασφαλείας για κάθε σπίτι ή εταιρικό χώρο που το χρειάζεται.
Οι καινοτόμες λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας, ISO 9001.
Λειτουργούμε σύμφωνα με τις προϋποθέσεις λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (Ν. 2518/1997 & Ν. 3707/2008) και ταυτόχρονα η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς που έχουν λάβει πιστοποίηση από το υπουργείο προστασίας του πολίτη.
Προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις ασφαλείας, ύψιστης ποιότητας, αξιόπιστές και ευέλικτες, εύκολες στη χρήση και συντήρηση τους, με πολλαπλές επιλογές επέκτασης και αναβάθμισης.