Η GROUP K.V.P. Security Services, παρεχει υπηρεσιες ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ στις ΦΥΛΑΞΕΙΣ που διαθετει, μετα απο ειδικη συμφωνια με το πελατη.

Για να μπορέσει να λειτουργήσει η υπηρεσία της ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ, είναι απαραίτητη η σύνδεσή του συστήματος συναγερμού του Πελάτη στο Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμών.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

  • Ενεργοποίηση μέσω του ΚΛΣ Η υπηρεσία «ενεργοποιείται» στην περίπτωση που το Κέντρο Λήψεων Σημάτων Συναγερμών (ΚΛΣ) της Εταιρείας λάβει «σήμα» για παραβίαση του προστατευόμενου χώρου.

  • Ενημέρωση Πελάτη / Αποστολή Περιπολικού Το ΚΛΣ ενημερώνει τον Πελάτη και ταυτόχρονα αποστέλλει στο χώρο ειδικά εξοπλισμένο περιπολικό όχημα του τομέα στον οποίο έχει χαρτογραφηθεί και ανήκει η εγκατάσταση.

  • Επιτόπιος έλεγχος χώρου Το περιπολικό όχημα, το οποίο είναι επανδρωμένο με προσωπικό της GROUP K.V.P. Security Services αφού κάνει εμπεριστατωμένο και προσεκτικό έλεγχο του χώρου, ενημερώνει για το αποτέλεσμα το ΚΛΣ.

  • Αναμονή άφιξης πελάτη και αρχών Αν διαπιστωθεί παραβίαση του χώρου, το προσωπικό της Εταιρεία, θα παραμείνει στο χώρο μέχρι την άφιξη των αρμοδίων Αρχών και του Πελάτη. Μετά από τις απαιτούμενες ενέργειες και εφόσον αποχωρήσουν όλοι από το χώρο το προσωπικό αποχωρεί τελευταίο αφού συντάξει λεπτομερή αναφορά.

  • Χρήση συστήματος πανικού (panic button) Ανάλογη διαδικασία ακολουθείτε και σε περίπτωση που ο Πελάτης ενεργοποιήσει σύστημα πανικού (panic button) που διαθέτει.

  • Συστημα σιωπηλού πανικού (panic button) Με το πάτημα ενός κουμπίου το ΚΛΣ ενημερώνεται «αθόρυβα» στην συνέχεια ακολουθούνται οι ίδιες παραπάνω ενέργειες. Αν διαπιστωθεί παραβίαση του χώρου, το προσωπικό της εταιρεία μας θα παραμείνει στο χώρο μέχρι την άφιξη των αρμοδίων Αρχών κλπ.

Ζητήστε Πλήρη Ενημέρωση

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ GROUP KVP

ΠΑΡΕΧOYΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ ΛΑΜΙΑ, ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΛΑΤΗ).

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΑΣ;

Απογειώστε το επίπεδο ασφαλείας της επιχείρησης σας εκμεταλλευόμενοι τις αξιόπιστες λύσεις της GROUP K.V.P.

ISO 9001:2008

Όλες οι δραστηριότητες μας εφαρμόζουν συστήματα ISO 9001:2008.

Ζητήστε μας Πλήρη Ενημέρωση

GROUP K.V.P. SECURITY SERVICES

Η GROUP K.V.P. αποτελεί έναν από τους πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενους παρόχους λύσεων ασφαλείας για κάθε σπίτι ή εταιρικό χώρο που το χρειάζεται.
Οι καινοτόμες λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας, ISO 9001.
Λειτουργούμε σύμφωνα με τις προϋποθέσεις λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (Ν. 2518/1997 & Ν. 3707/2008) και ταυτόχρονα η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς που έχουν λάβει πιστοποίηση από το υπουργείο προστασίας του πολίτη.
Προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις ασφαλείας, ύψιστης ποιότητας, αξιόπιστές και ευέλικτες, εύκολες στη χρήση και συντήρηση τους, με πολλαπλές επιλογές επέκτασης και αναβάθμισης.