ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η GROUP K.V.P. αποτελεί έναν από τους πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενους παρόχους λύσεων ασφαλείας για δημόσιες υπηρεσίες, φορείς, ιδρύματα, σπίτια ή εταιρικούς χώρος που το χρειάζονται.

Βασιζόμαστε στο χτίσιμο σχέσεων εμπιστοσύνης με εταιρείες και συνεργάτες που έχουν ως γνώμονα την ποιότητα και αξιοπιστία στις λύσεις που προσφέρουν στον τελικό πελάτη.

Οι καινοτόμες λύσεις μας έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ISO 9001 και διακρίνονται από τον ασυναγώνιστο συνδυασμό τεχνολογίας αιχμής και υψηλής ποιότητας.Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης τελευταίας τεχνολογίας

Συστήματα πυρανίχνευσης

Πιστοποιημένα συστήματα συναγερμού με προστασία έως και Grade 4

Μηχανήματα παραγωγής ομίχλης

Συστήματα ελέγχου πρόσβασης

Συστήματα ωρομέτρησης προσωπικού

Φυλάξεις / Περιπολίες / Άμεση επέμβαση (συνδυασμός με ΚΛΣ)

24ωρο Κέντρο Λήψης και Διαχείρισης Σημάτων Συναγερμού και Εικόνας

Συνοδείες προσώπων και ασφαλείς μεταφορές χρημάτων

Μέτρα ασφάλειας σε εκδηλώσεις όπως εκθέσεις, συνέδρια κ.ά.

Ζητήστε μας Πλήρη Ενημέρωση

GROUP K.V.P. SECURITY SERVICES

Η GROUP K.V.P. αποτελεί έναν από τους πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενους παρόχους λύσεων ασφαλείας για κάθε σπίτι ή εταιρικό χώρο που το χρειάζεται.
Οι καινοτόμες λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας, ISO 9001.
Λειτουργούμε σύμφωνα με τις προϋποθέσεις λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (Ν. 2518/1997 & Ν. 3707/2008) και ταυτόχρονα η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς που έχουν λάβει πιστοποίηση από το υπουργείο προστασίας του πολίτη.
Προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις ασφαλείας, ύψιστης ποιότητας, αξιόπιστές και ευέλικτες, εύκολες στη χρήση και συντήρηση τους, με πολλαπλές επιλογές επέκτασης και αναβάθμισης.