Η GROUP K.V.P. Security Services, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επανδρωμένες Υπηρεσίες

Η GROUP K.V.P. Security Services, βασιζόμενη στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, έχει θέσει κύριο στόχο της, τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Το προσωπικό ασφαλείας της Εταιρείας, αποτελείται από έμπειρους, αποφασιστικούς, δυναμικούς και επαγγελματίες Φύλακες, οι οποίοι, με την συνεχή άρτια εκπαίδευση και κατάρτιση σε θέματα ασφαλείας, είναι σε θέση να:

  • Χειριστούν

  • Αποτρέψουν

  • Αποφύγουν

  • Αντιμετωπίσουν

Με απόλυτη επιτυχία «κρίσεις» και κινδύνους, που μπορούν να προκύψουν ανά πάσα στιγμή.

Οι επανδρωμένες υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

ΣΤΑΤΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ:

Υπηρεσία σύμφωνα με την οποία, Κτίρια και Εγκαταστάσεις φυλάσσονται από φύλακες για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα του 24ωρου.

ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ:

Ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, παρέχει 24ωρη προσωποφύλαξη.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΓΑΘΩΝ ΑΠΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ:

Υπηρεσία σύμφωνα με την οποία, είσοδοι και χώροι παραλαβής εμπορευμάτων σε Πολυκαταστήματα, φυλάσσονται από φύλακες, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα του 24ωρου.

ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΕΣ:

Υπηρεσία σύμφωνα με την οποία Κτίρια και Εγκαταστάσεις φυλάσσονται από προσωπικό ασφαλείας το οποίο διενεργεί πεζές και εποχούμενες περιπολίες.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΑ:

Υπηρεσία σύμφωνα με την οποία οι φύλακες ασκούν ελέγχους πρόσβασης φυσικών προσώπων και οχημάτων σε πύλες ή εντός κτιρίων.

Κατά την άσκηση των καθηκόντων, «η επαφή» των εργαζομένων με τον Πελάτη, το προσωπικό του ή τους εκπροσώπους του είναι άμεση και ο βαθμός ευθύνης λόγω της φύσης των υπηρεσιών, μεγάλος.

Στις περιπτώσεις που ανακύπτουν προβλήματα, ενεργοποιούνται ΑΜΕΣΑ διαδικασίες, οι οποίες προβλέπουν σαφώς τις μεθόδους αντιμετώπισης τους, ώστε αυτά να διευθετούνται με τη μικρότερη δυνατή αναστάτωση του Πελάτη αλλά και τη διασφάλιση της Εταιρείας και των ανθρώπων της. Υπεύθυνος για την τήρηση των οδηγιών εργασίας, είναι ο εκάστοτε Διευθυντής Έργου με τους συνεργάτες του και το Διευθυντή Διαχείρισης Ποιότητας.

Η GROUP KVP Security Services, διαθέτει ειδικά περιπολικά οχήματα με τα οποία διενεργούνται σε εικοσιτετράωρη βάση εποχούμενες, περιπολούσες φυλάξεις. Έμπειροι και επαγγελματίες οδηγοί, πραγματοποιούν περιπολίες επιτήρησης στους φυλασσόμενους χώρους για τον έλεγχο της τήρησης των μέτρων ασφαλείας.

Υπεύθυνος Φυλάξεων: Κουτκιάς Ευαγγελος

Ζητήστε Πλήρη Ενημέρωση

Ζητήστε μας Πλήρη Ενημέρωση

GROUP K.V.P. SECURITY SERVICES

Η GROUP K.V.P. αποτελεί έναν από τους πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενους παρόχους λύσεων ασφαλείας για κάθε σπίτι ή εταιρικό χώρο που το χρειάζεται.
Οι καινοτόμες λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας, ISO 9001.
Λειτουργούμε σύμφωνα με τις προϋποθέσεις λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (Ν. 2518/1997 & Ν. 3707/2008) και ταυτόχρονα η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς που έχουν λάβει πιστοποίηση από το υπουργείο προστασίας του πολίτη.
Προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις ασφαλείας, ύψιστης ποιότητας, αξιόπιστές και ευέλικτες, εύκολες στη χρήση και συντήρηση τους, με πολλαπλές επιλογές επέκτασης και αναβάθμισης.