Η GROUP K.V.P. Security Services, ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΩΝ

Περιγραφή της υπηρεσίας Περιπολιών

Το περιπολικό όχημα του τομέα, ανταποκρίνεται και ενεργεί βάση των συμφωνηθέντων με τον εκάστοτε Πελάτη, στο συντομότερο δυνατό χρόνο, σε κάθε σήμα συναγερμού που θα ληφθεί από το σύστημα, ή και μετά από επείγουσα κλήση φύλακα της Εταιρείας καθημερινά και για όλες τις ημέρες του έτους.

Κάθε αυτοκίνητο είναι κατάλληλα εξοπλισμένο και επανδρωμένο από ένστολο προσωπικό ασφαλείας και καθοδηγούνται από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Εταιρείας.

Στο φύλακα – οδηγό δίνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες ώστε να εκτελέσει πλήρη έλεγχο στο χώρο που κλήθηκε προς συνδρομή.

Ζητήστε Πλήρη Ενημέρωση

Σε περίπτωση, που διαπιστωθούν ίχνη διάρρηξης ή φθοράς, ο χώρος θα φρουρηθεί εφόσον έχει συμφωνηθεί με τον πελάτη μέχρι την έλευση του ίδιου του Πελάτη ή του εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ GROUP KVP

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΩΝ ΤΗΣ GROUP K.V.P.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΑΣ;

Απογειώστε το επίπεδο ασφαλείας της επιχείρησης σας εκμεταλλευόμενοι τις αξιόπιστες λύσεις της GROUP K.V.P.

ISO 9001:2008

Όλες οι δραστηριότητες μας εφαρμόζουν συστήματα ISO 9001:2008.

Ζητήστε μας Πλήρη Ενημέρωση

GROUP K.V.P. SECURITY SERVICES

Η GROUP K.V.P. αποτελεί έναν από τους πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενους παρόχους λύσεων ασφαλείας για κάθε σπίτι ή εταιρικό χώρο που το χρειάζεται.
Οι καινοτόμες λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας, ISO 9001.
Λειτουργούμε σύμφωνα με τις προϋποθέσεις λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (Ν. 2518/1997 & Ν. 3707/2008) και ταυτόχρονα η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς που έχουν λάβει πιστοποίηση από το υπουργείο προστασίας του πολίτη.
Προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις ασφαλείας, ύψιστης ποιότητας, αξιόπιστές και ευέλικτες, εύκολες στη χρήση και συντήρηση τους, με πολλαπλές επιλογές επέκτασης και αναβάθμισης.