Η GROUP K.V.P. Security Services, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ / ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.

Προτού προβείτε στην αγορά ενός συστήματος καταγραφής / παρακολούθησης, μιλήστε μαζί μας. Μαζί θα εξετάσουμε κάθε σας ανάγκη βρίσκοντας λύσεις στα μέτρα σας.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης

Το σημαντικότερο βήμα στην εξασφάλιση της προστασίας της περιουσίας σας είναι η πρόληψη.

Για το λόγο αυτό η εγκατάσταση του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης σε συνδυασμό με την τοποθέτηση συστήματος συναγερμού που εγγυάται πιστοποιημένα την καλή και πλήρη λειτουργία του αποτελεί προϋπόθεση για την ασφάλειά σας.

Τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης είναι απαραίτητα για την παρακολούθηση και εποπτεία των χώρων σας, προσφέροντας σας τον απόλυτο έλεγχο ακόμα και από απόσταση, συμβάλλοντας στην αποτροπή κακόβουλων ενεργειών.

Η GROUP K.V.P. ΜΕΛΕΤΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ, ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Όλα μας τα συστήματα είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας, ISO 9001.

Φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε στις δικές σας ανάγκες προτείνοντάς λύσεις που διακρίνονται για την αξιοπιστία, την καινοτομία και της τεχνολογία αιχμής που φέρουν.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ;

Προτού προβείτε στην αγορά ενός συστήματος συναγερμού, μιλήστε μαζί μας.

Ζητήστε Πλήρη Ενημέρωση

ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ:

Σύστημα με περιορισμένες δυνατότητες ανάλυσης κι ευκρίνειας, με εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Κατάλληλο για χώρους χαμηλού κινδύνου, όπως οι εξοχικές κατοικίες χωρίς οικοσκευή μεγάλης αξίας.

ΑΝΑΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ:

(HDCVI, HDTVI aHD, HD-SDI ) Η εξέλιξη στις αναλογικές κάμερες, που προσφέρει τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε το σύστημά σας χωρίς να αλλάξετε καλώδια. Αποτελεί μία οικονομική λύση για χώρους μεσαίου κινδύνου.

ΨΗΦΙΑΚΕΣ IP ΚΑΜΕΡΕΣ:

Σύστημα κατάλληλο για χώρους μεσαίου κινδύνου, όπως εμπορικά καταστήματα με μικρά αποθέματα εμπορεύματος και χρηματικών ποσών εντός του καταστήματος. Με πολλαπλές δυνατότητες, όπως:

- 4-80 φορές υψηλότερη ανάλυση σε σχέση με τις αναλογικές κάμερες.

- Ψηφιακές ευκολίες (μετάδοση ήχου, εντολών χειρισμού και τροφοδοσίας μέσω ενός καλωδίου UTP).

- Ενσωματωμένος επεξεργαστής κίνησης με επιπλέον δυνατότητα απευθείας σύνδεσης στο internet.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ:

Κατάλληλο για χώρους υψηλού κινδύνου, όπως αεροδρόμια και στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Εν αντιθέσει με τις συμβατικές κάμερες, οι θερμικές δεν απαιτούν καμία πηγή φωτός, ενώ διαθέτουν τη μοναδική δυνατότητα θερμικής απεικόνισης των αντικειμένων, ακόμα και σε περιπτώσεις μηδενικής ορατότητας με γυμνό μάτι.

Ζητήστε Πλήρη Ενημέρωση

Εξαιτίας αυτών των δυνατοτήτων, εκτός από εφαρμογές προστασίας, χρησιμοποιούνται ευρέως για μηχανολογικούς, υδραυλικούς και ιατρικούς λόγους όπως π.χ. για τον εντοπισμό υδρορροών, προβλημάτων στις σωληνώσεις μέχρι και για μετρήσεις της ανθρώπινης θερμοκρασίας εξ’ αποστάσεως.

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ GROUP K.V.P. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
  • Την αποθήκευση και καταγραφή των δεδομένων σε καταγραφικά μηχανήματα, με δυνατότητα ταυτόχρονης καταγραφής έως και 128 καμερών.

  • Τη δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης σε πραγματικό χρόνο μέσω smartphone.

  • Τη δυνατότητα επέκτασης του κυκλώματος με το ευφυές σύστημα ανάλυσης δεδομένων σε πραγματικό χρόνο που παρέχει τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται παρακάτω.

  • Αναγνώριση και καταγραφή πινακίδας οχημάτων.

  • Πλήρης καταγραφή και ανάλυση δεδομένων.

  • Δημογραφικά στοιχεία (φύλλο, ηλικία).

  • Παρακολούθηση χρηματικών συναλλαγών ταμειακής μηχανής και ενεργοποίηση ειδοποιήσεων βάσει σεναρίων.

  • Ανίχνευση κίνησης και ειδοποιήσεις βάσει σεναρίων.

  • Αποστολή ενημερώσεων.

  • Προηγμένες ειδοποιήσεις σε περιπτώσεις ταυτόχρονης παρακολούθησης πολλών καμερών, όπως σε χώρους Καζίνο ή οδικών δικτύων.

Ζητήστε Πλήρη Ενημέρωση
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ / ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

Ζητήστε μας Πλήρη Ενημέρωση

GROUP K.V.P. SECURITY SERVICES

Η GROUP K.V.P. αποτελεί έναν από τους πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενους παρόχους λύσεων ασφαλείας για κάθε σπίτι ή εταιρικό χώρο που το χρειάζεται.
Οι καινοτόμες λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας, ISO 9001.
Λειτουργούμε σύμφωνα με τις προϋποθέσεις λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (Ν. 2518/1997 & Ν. 3707/2008) και ταυτόχρονα η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς που έχουν λάβει πιστοποίηση από το υπουργείο προστασίας του πολίτη.
Προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις ασφαλείας, ύψιστης ποιότητας, αξιόπιστές και ευέλικτες, εύκολες στη χρήση και συντήρηση τους, με πολλαπλές επιλογές επέκτασης και αναβάθμισης.