Στην Group K.V.P. Security Solutions αντιλαμβάνόμαστε τις εξειδικευμένες ανάγκες της επιχείρησής σας και προσφέρουμε λύσεις σεβόμενοι τις ιδιαιτερότητες της.

Τα εστιατόρια είναι αντιμέτωπα με τα συχνά περιστατικά φωτιάς και τραυματισμών του προσωπικού, ενώ συχνά απειλούνται και από το φαινόμενο των μερικών κλοπών (shoplifting).

Ατυχήματα λόγω εξοπλισμού

Κίνδυνος τραυματισμού, βλάβης, φωτιάς εξαιτίας των εστιών και λοιπών ηλεκτρικών συσκευών που χρησιμοποιεί.

Προληψη επιπτώσεων ατυχήματος

Η ευθύνη, οι κυρώσεις και η αλόγιστη ζημία σε περιπτώσεις ατυχήματος.

Προϊόντα Υψηλής Αξίας

Η διατήρηση προϊόντων υψηλής αξίας όπως τα αλκοολούχα ποτά και οι πρώτες ύλες εντός του χώρου.

Μεγάλη Επισκεψιμότητα

Η φιλοξενία πολλών ανθρώπων τις ημέρες και ώρες αιχμής.

Σύστημα Συναγερμού πυρανίχνευσης και ανίχνευσης αερίων τελευταίας τεχνολογίας

Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης

Φυλάξεις / Περιπολίες / Άμεση επέμβαση (συνδυασμός με ΚΛΣ)

Ζητήστε μας Πλήρη Ενημέρωση

GROUP K.V.P. SECURITY SERVICES

Η GROUP K.V.P. αποτελεί έναν από τους πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενους παρόχους λύσεων ασφαλείας για κάθε σπίτι ή εταιρικό χώρο που το χρειάζεται.
Οι καινοτόμες λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας, ISO 9001.
Λειτουργούμε σύμφωνα με τις προϋποθέσεις λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (Ν. 2518/1997 & Ν. 3707/2008) και ταυτόχρονα η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς που έχουν λάβει πιστοποίηση από το υπουργείο προστασίας του πολίτη.
Προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις ασφαλείας, ύψιστης ποιότητας, αξιόπιστές και ευέλικτες, εύκολες στη χρήση και συντήρηση τους, με πολλαπλές επιλογές επέκτασης και αναβάθμισης.