Στην Group K.V.P. Security Solutions αντιλαμβάνόμαστε τις εξειδικευμένες ανάγκες της επιχείρησής σας και προσφέρουμε λύσεις σεβόμενοι τις ιδιαιτερότητες της.

Τα φαρμακεία είναι αντιμέτωπα με τη συνεχή αύξηση των κρουσμάτων διαρρήξεων, ολικών και μερικών κλοπών (shoplifting) και του μεγαλύτερου κινδύνου των ένοπλων ληστειών.

Διατήρηση Αποθεμάτων

Η διατήρηση μεγάλων αποθεμάτων εντός των φαρμακείων.

Όγκος εκτιθέμενων συσκευασιών

Ο μικρός όγκος των συσκευασιών που εκτίθενται.

Προϊόντα Υψηλής Αξίας

Η μεγάλη αξία των παραφαρμακευτικών προϊόντων που διανέμουν.

Ωράριο και διανυκτερεύσεις

Το διευρυμένο ωράριο και ειδικά οι τακτικές διανυκτερεύσεις.

Με παράλληλη σύνδεσή του με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, για μία ολοκληρωμένη λύση προστασίας:

Σύστημα Συναγερμού τελευταίας τεχνολογίας

Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης

Φυλάξεις / Περιπολίες / Άμεση επέμβαση (συνδυασμός με ΚΛΣ)

Μηχάνημα παραγωγής ομίχλης

Ζητήστε μας Πλήρη Ενημέρωση

GROUP K.V.P. SECURITY SERVICES

Η GROUP K.V.P. αποτελεί έναν από τους πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενους παρόχους λύσεων ασφαλείας για κάθε σπίτι ή εταιρικό χώρο που το χρειάζεται.
Οι καινοτόμες λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας, ISO 9001.
Λειτουργούμε σύμφωνα με τις προϋποθέσεις λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (Ν. 2518/1997 & Ν. 3707/2008) και ταυτόχρονα η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς που έχουν λάβει πιστοποίηση από το υπουργείο προστασίας του πολίτη.
Προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις ασφαλείας, ύψιστης ποιότητας, αξιόπιστές και ευέλικτες, εύκολες στη χρήση και συντήρηση τους, με πολλαπλές επιλογές επέκτασης και αναβάθμισης.