ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΑ

Στην Group K.V.P. Security Solutions αντιλαμβάνόμαστε τις εξειδικευμένες ανάγκες της επιχείρησής σας και προσφέρουμε λύσεις σεβόμενοι τις ιδιαιτερότητες της.

Τα κοσμηματοπωλεία και οι γκαλερί είναι χώροι αντιμέτωποι με τη συνεχή αύξηση των κρουσμάτων διαρρήξεων, ολικών και μερικών κλοπών (shoplifting) και του μεγαλύτερου κινδύνου των ένοπλων ληστειών, ενώ σε όλες τις περιπτώσεις το κόστος των ενδεχόμενων βανδαλισμών που συνήθως υπόκεινται είναι δραματικό.

Εμπόρευμα Υψηλής Αξίας

Η έκθεση εμπορεύματος υψηλής αξίας στο κοινό.

Τρόπος Έκθεσης Εμπορεύματος

Η πλήρης απουσία συσκευασιών των εμπορευμάτων που εκτίθενται εντός του χώρου.

Μεταποίηση Εμπορεύματος

Η δυνατότητα χύτευσης των πολύτιμων μετάλλων.

Δυσκολία Εντοπισμού Κλαπέντων

Η δυσκολία εντοπισμού των έργων τέχνης σε περίπτωση κλοπής, δεδομένης τη μη εκθεσής τους στο ευρύ κοινό.

Φυλάξεις / Περιπολίες / Άμεση επέμβαση (συνδυασμός με ΚΛΣ)

Σύστημα Συναγερμού τελευταίας τεχνολογίας

Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης

Μηχάνημα παραγωγής ομίχλης

Ζητήστε μας Πλήρη Ενημέρωση

GROUP K.V.P. SECURITY SERVICES

Η GROUP K.V.P. αποτελεί έναν από τους πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενους παρόχους λύσεων ασφαλείας για κάθε σπίτι ή εταιρικό χώρο που το χρειάζεται.
Οι καινοτόμες λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας, ISO 9001.
Λειτουργούμε σύμφωνα με τις προϋποθέσεις λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (Ν. 2518/1997 & Ν. 3707/2008) και ταυτόχρονα η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς που έχουν λάβει πιστοποίηση από το υπουργείο προστασίας του πολίτη.
Προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις ασφαλείας, ύψιστης ποιότητας, αξιόπιστές και ευέλικτες, εύκολες στη χρήση και συντήρηση τους, με πολλαπλές επιλογές επέκτασης και αναβάθμισης.